“Doneer je schoolhek” actie

“Doneer je schoolhek” actie

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 19.000 pleegkinderen. Deze kinderen zijn tussen de nul en achttien jaar. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. Het aantal nieuwe pleegouders dat zich aanmeldt, is gedaald. Iedereen kan meehelpen bij het vinden van nieuwe pleegouders, ook ons schoolhek...!

Pleegzorg heeft 3 mooie spandoeken gemaakt die ze overal in Nederland, bij elke school willen ophangen. Zo ook bij ons dus. Op die manier willen we met ons allen mensen die nog een plekje vrij hebben, aanspreken om pleegouder te worden.

Fienke PNG

Maak het positieve verschil in het leven van een kind...
Wij als school bouwen elke dag aan de toekomst van onze kinderen. Ook pleegouders staan dag en nacht klaar om een kind een duwtje in de rug te geven. Daarom hopen we dat middels het zien van ons spandoek, andere mensen misschien ook nieuwe pleegouders willen worden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen niet alleen tijdens de schooluren, maar ook voor en na school een warme plek hebben waar ze zich goed voelen. Zie voor meer informatie: https://www.pleegzorg.nl

kompaan sterkhuis