Update 14 januari 2021

Beste ouders en verzorgers

 

Hierbij de wekelijkse algemene update:

 

Zoals u heeft gehoord is de lockdown voor het basisonderwijs voorlopig met een week verlengd. Pas in de loop van volgende week horen we of we op 25 januari weer open mogen voor alle kinderen. Laten we met ons allen duimen dat dit het geval zal zijn!


De vraag om noodopvang is deze week nog groter dan vorige week. Gemiddeld hebben deze week 51 kinderen per dag gebruik gemaakt van de opvang. Op vrijdag zien we de kleinste groep met 40 kinderen en afgelopen dinsdag hadden we de grootste groep met 59 kinderen.

 

In de afgelopen week hebben dezelfde mensen als in de vorige week met elkaar voor de opvang gezorgd. (Alleen Marie-Louise en Toine zijn op een andere school ingezet)

Volgende week komt daar een kleine verandering in omdat de opvang voor de groepen 4-5 op de woensdag dan gedaan wordt door Roberto van de Klundert, een vervanger uit de vervangerspool van Driessen. In de groepen 1-2-3 komt Femke, onze LIO (leerkracht in opleiding) extra helpen op de donderdag.

 

Woensdag 20 januari is een studiemiddag ingepland. De kinderen die thuis werken zijn dan een middagje vrij zodat de leerkrachten de lessen voor de komende periode voor kunnen bereiden. De noodopvang gaat wel door tot 14.30 uur. 

 

We zien ook deze week weer dat er keihard gewerkt wordt door iedereen, complimenten daarvoor!
Veel succes, plezier en sterkte voor de komende week, blijf gezond!

 

Vriendelijke groeten, Harriët