Update 20 maart

Beste ouders en verzorgers

De eerste week van de schoolsluiting zit er alweer bijna op. Een behoorlijk hectische week waarin hard gewerkt is maar waarin we ook nogal wat van u gevraagd hebben. U bent nu opeens niet alleen de ouder maar ook een beetje de leerkracht van uw kind(eren) Dat zal niet altijd meevallen maar we proberen u daarbij zoveel mogelijk te ondersteunen.

De update voor vandaag
  • In de loop van de week zullen alle leerkrachten persoonlijk contact opnemen met de kinderen. We hebben al ervaren dat het heel fijn is om even samen te kunnen praten.
  • Maakt u zich zorgen over uw kind, neemt u dan gerust contact op met de leerkracht. Gaan de zorgen wat verder dan de zorgen over het schoolwerk dan staat onze schoolmaatschappelijk werkster Hira voor u klaar. Haar directe telefoonnummer is: 06 86810761. Mocht u haar niet direct kunnen bereiken, spreek dan haar voicemail in met het nummer waarop zij u terug kan bellen.
  • We proberen te voorkomen dat u in de komende periode opnieuw overspoeld wordt door mailtjes en appjes. De dagelijkse update wordt vervangen door een update op maandag woensdag en vrijdag. U krijgt net als in de afgelopen week een pushbericht wanneer de update klaar staat. 
  • De leerkrachten zorgen voor de updates voor de kinderen in hun groep.
  • We blijven u wel vragen om dagelijks door te geven of opvang van uw kind(eren) nodig is omdat u in een van de vitale beroepen werkzaam bent en geen opvang kunt regelen. We moeten dit goed in kaart brengen zodat we onze bezetting hierop af kunnen stemmen.
  • Voor de ouders van de leerlingen in groep 7... Het verkeersexamen wordt verzet naar een ander moment.
  • Davey, onze buurman van DC Company heeft weer een paar fijne bewegingsfilmpjes voor jong en oud klaargezet, geniet ervan!https://www.youtube.com/watch?v=ArYpZ5buRGM    https://www.youtube.com/watch?v=mvlzW5GICL0 https://www.youtube.com/watch?v=FwK_v8hsIws
Voor nu wens ik u allemaal een rustig weekend, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Harriët