Update 22 januari 2021

Beste ouders en verzorgers,

 

Hierbij de wekelijkse algemene update:

 

De huidige lockdown duurt in ieder geval tot 8 februari. Daar komt vanaf aanstaande zaterdag de avondklok nog bij.  
Belangrijk dus om vooral ook positieve dingen met elkaar te delen. 

Een van die positieve dingen is het feit dat onze nieuwe website online is gegaan! https://bsdewegwijzertilburg.nl/ Neem eens een kijkje en laat ons gerust even weten wat u ervan vindt. 

 

Een ander positief iets is dat in de afgelopen week medewerkers van de verschillende BSO's meegeholpen hebben met de opvang in de noodgroep. Fijn dat we op deze manier met elkaar samen kunnen werken! Deze week hadden we vandaag de kleinste groep met 51 kinderen en donderdag de grootste met 63 kinderen. Gemiddeld kwamen we deze week op 59 kinderen per dag.


In de afgelopen week hebben de kinderen allemaal een poster met QR code ontvangen. Wat een leuke reacties hebben we al binnengekregen! Daar worden wij hier helemaal blij van! 

En heeft u het YouTube kanaal "Dans mee met Jay" al bezocht? Juf Sylvie leest hier het prentenboek "Coco kan het!" voor. Echt de moeite waard om te bekijken! https://www.youtube.com/watch?v=wsMv_jjiV1s

 

Komende week komt er voor alle kinderen van de groepen 1-2, Parel t/m 8 nóg een leuke activiteit in het kader van de Nationale voorleesdagen!

 

Op de kalender staat in de week na de carnavalsvakantie een extra vrije week (22 t/m 26 febr.) voor de kinderen ingepland. Op bestuursniveau is afgesproken dat de kinderen in deze week maar 1 dag vrij kunnen zijn omdat we al zo'n lange tijd te maken hebben met de schoolsluiting. Onze leerlingen krijgen dus 4 dagen extra les dit schooljaar. We geven u zo snel mogelijk door op welke dag die vrije dag voor de kinderen (en studiedag voor het team) wordt ingepland. 

 

Als laatste de vraag of u via onderstaande link een korte enquête in zou willen vullen over het onderwijs op afstand en de noodopvang, alvast heel hartelijk bedankt voor de moeite!

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_8bxBJbFWkGe-5ML36JmMs3uyskY-EZMo9Rb2nUhA-hURFpPOUIyRlpUVktLSVNVRTJJUFoxMVlYOC4u