update 27 maart

Beste ouders en verzorgers,

De tweede thuisonderwijs week zit er al weer op. In de bijlage een gedichtje en een bloemetje speciaal voor jullie!
  • Een vriendelijk verzoek van Sanne en Roland om, wanneer uw kind gebruik maakt van de opvang op woensdag of vrijdag, de gymspullen mee te geven naar school.
  • We horen en zien tijdens de videogesprekken en tijdens het werken met Teams dat jullie allemaal keihard aan het werk zijn om jullie kinderen te helpen bij hun thuiswerk. Dat is natuurlijk super maar... realiseer je dat jullie kind onder schooltijd vragen mag en kan stellen aan de leerkracht zodat jij zelf gewoon papa of mama kunt zijn in plaats van juf of meneer.
  • Veel instanties zijn bereid om even een luisterend oor te bieden wanneer het allemaal even te veel wordt. Zo heeft Sterk Huis sinds deze week een chat functie die vanaf volgende week ook 's avonds te gebruiken is. Maak je je zorgen en heb je even een luisterend oor nodig? https://www.sterkhuis.nl/
  • Doen jullie ook al mee aan de Berenjacht? Leuk initiatief om aan de hand van een heel leuk prentenboek  https://youtu.be/El6oxRXwqXc  op zoek te gaan naar alle beren die in de wijk verstopt zijn. En natuurlijk ook leuk om een eigen beer voor het raam te zetten!
Een heel fijn weekend allemaal, maak er iets moois van,
Harriët