Update 29 januari 2021

Beste ouders en verzorgers

 

En zo zit de vierde volle week van de lockdown er ook alweer op! Er wordt door alle kinderen en ouders nog steeds keihard gewerkt om de instructies te volgen en de leerstof zo goed mogelijk te verwerken. We merken dat de lijntjes tussen ouders en team kort zijn en dat is fijn!  


Zoals aangegeven in de vorige update zou ik u deze week laten weten op welke dag in de week van 22 t/m 26 februari de kinderen een vrije dag hebben. Dit is op woensdag 24 februari. Wanneer we dan nog steeds in de lockdown zijn, is de school op die dag voor de noodopvang wel geopend.

Deze week hadden we vandaag de kleinste groep van 54 en woensdag de grootste van 65 kinderen. Gemiddeld kwamen we deze week op 61 kinderen per dag.

 

Volgende week hebben onze stagiaires hun tentamenweek en kunnen zij slechts beperkt ingezet worden in de noodopvang. Gelukkig zijn een aantal mensen van Sportbedrijf Tilburg en BSO Huibeven bereid om een handje te komen helpen!

 

Wat een enthousiaste reacties op onze Gemaskerde Voorlezers! Ik ben benieuwd hoeveel 100% goede scores we binnen gaan krijgen. Ook op de uitdaging die via de persconferentie in de QR code is gedeeld, komen veel mooie foto's, knutsels, filmpjes en verhalen binnen.

 

Er zijn nog een paar andere zaken die ik graag met jullie wil delen:

Fijn weekend allemaal, blijf gezond en hou vol!

Vriendelijke groeten van Harriët