Update van 15 april



Beste ouders en verzorgers

In de persconferentie van vandaag is gebleken dat er voorzichtig positieve ontwikkelingen zijn maar dat we er nog lang niet zijn. Dat er nog te weinig bekend is over de verspreiding van het coronavirus om nu al duidelijkheid te kunnen geven over de versoepeling van de maatregelen die genomen zijn. We hopen op 21 april meer informatie te krijgen over de keuzes die voor het onderwijs gemaakt zullen gaan worden.

De informatie voor nu:
  • De ouders die werkzaam zijn in de vitale beroepen hebben de mogelijkheid gekregen om hun kinderen gedurende de meivakantie op te laten vangen door onze partners van de Kinderopvang. De ingestuurde formulieren zijn doorgestuurd naar de gemeente. Ouders die gebruik willen maken van de opvangmogelijkheid krijgen donderdag of vrijdag bericht van de kinderopvangorganisatie waar hun kind terecht kan.                     
  • Bericht van het beweegteam:  
Koningsspelen Thuis!
De koningsspelen, die voor vrijdag aanstaande waren gepland, zijn al weken geleden afgelast. Maar het beweegteam van de gemeente Tilburg heeft een thuisversie van de koningsspelen bedacht!!!
Ook ouders en broers en zussen kunnen natuurlijk meedoen! De spelletjes, die thuis gedaan kunnen worden, staan beschreven in een document dat door de groepsleerkracht wordt gestuurd zodat jullie vrijdagochtend aan de slag kunnen.
 
Behalve de spelletjes is er ook een Tilburgse Koningsdans gemaakt. Wil je hieraan meedoen, volg dan om 10.00 uur op vrijdagochtend de livestream op Facebook van Beweegteam Tilburg of Omroep Brabant!
Veel plezier!
Namens het beweegteam en De wegwijzer, Roland Jansen
 
  • Vandaag heeft juf Marleen voor het laatst gewerkt op De Wegwijzer. In een kleine setting hebben we hier bij stilgestaan. Wat zullen wij haar gaan missen. Natuurlijk komt Marleen over een tijdje, wanneer de situatie weer normaal is, terug om afscheid te nemen van de kinderen en het hele team. U wordt dan ook in de gelegenheid gesteld om haar even gedag te zeggen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Vriendelijke groeten. Harriët van Sprang