Update van 24 april

Beste ouders en verzorgers

Hopelijk lukt het jullie om te genieten van de zon en de tijd waarin de kinderen (en jullie) even niet aan schoolse dingen hoeven te denken! We gaan een nieuwe fase in van het coronatijdperk. Een fase waarin we de scholen weer open gaan stellen. Gedurende de eerste 2 weken voor halve groepen op hele dagen en, wanneer dit allemaal goed verloopt, waarschijnlijk vanaf juni weer helemaal. 

Natuurlijk zijn we blij dat we de kinderen weer gaan zien! Omdat we hun vrolijke aanwezigheid in onze school en in onze lessen gemist hebben, omdat we hen willen helpen bij de verwerking van alle ervaringen die zij in de afgelopen periode hebben opgedaan en omdat we weer van en met elkaar willen gaan leren. We gaan er samen weer iets moois van maken, daar hebben we alle vertrouwen in! 

We zijn momenteel druk aan het werk om de organisatie zover mogelijk rond te krijgen. Plannen van aanpak worden geschreven, afspraken worden gemaakt, extra schoonmaakspullen worden ingekocht, klaslokalen moeten opnieuw worden ingericht, groepen moeten worden verdeeld, roosters moeten worden gemaakt en allerlei vragen die er nog spelen moeten worden beantwoord. Maar ook dit komt weer goed.

In de bijlage vindt u een brief die alle scholen van Xpect Primair hebben verstuurd aan hun ouders. En namens ons allemaal een berichtje (niet zelf bedacht maar wel zoals we dat allemaal voelen)
De volgende update kunt u vrijdag 1 mei weer verwachten. 

Vriendelijke groeten, Harriët