update van 25 maart

Beste ouders en verzorgers

Hopelijk kunt u, ondanks alle zorgen die er zijn, toch een beetje genieten van het prachtige lenteweer. Voor de kinderen heerlijk om even lekker te kunnen rennen buiten!
  • Zoals u gisteren waarschijnlijk al gehoord heeft, ziet het ernaar uit dat de scholen langer dicht blijven dan tot 6 april. Minister Slob wil  de uitkomsten van het onderzoek dat het RIVM doet naar de besmettelijkheid bij kinderen afwachten voordat hierover een beslissing wordt genomen.
  • We zijn druk bezig met het verlengen van ons STEAM time project. Wanneer hier iets meer over bekend is, laten we u dit meteen weten natuurlijk.
  • https://youtu.be/Eg1v_82HV_4 Misschien heeft u het bericht al gezien op Facebook? Een tijdje geleden hebben de kinderen van de groepen 7-8 meegedaan aan het project Met pret van pet naar led. Ze hebben er toen samen voor gezorgd dat de mooie lamp die nu in de aula hangt gemaakt kon worden. Rondom dit thema is nu een programma gemaakt. PET pret TV! Via de link kunt u dit samen met uw kind(eren) bekijken.
  • Wanneer u via de basisschoolapp uitgenodigd wordt voor een videogesprek met de leerkracht dan is het erg fijn wanneer u zich daarvoor dan ook inschrijft. De leerkrachten vinden het heel fijn om op deze manier met uw kind in contact te blijven. Lukt u dit om de een of andere reden niet, laat u dat dan even weten aan de leerkracht?
  • Een dringend verzoek aan de ouders die een vitaal beroep uitoefenen en gebruik maken van de mogelijkheid om hun kinderen naar school te laten gaan. In verband met de veiligheid van de kinderen én van de leerkrachten willen we u vragen om uw kind niet alleen bij de voordeur af te (laten) zetten aan het begin van de dag maar ook om uw kind bij de voordeur weer op te (laten) halen.
  • Zijn er dingen in het thuiswerk van uw kind voor u niet helemaal duidelijk, neem dan gerust even contact op met de leerkracht van uw kind. Die kan u en uw kind dan weer een stapje verder helpen.
  • Maakt u zich zorgen over andere zaken dan schoolzaken en wilt u daar even over praten? Onze schoolmaatschappelijk werkster is hiervoor beschikbaar. Belt u haar gerust op  06 86810761.
  • De ouders van onze schoolverlaters ontvangen vandaag een aanvullende brief in hun mailbox.
Heel veel gezondheid toegewenst namens het team van BS De Wegwijzer! 

Via onderstaande link komt u bij de " Ode aan de thuisonderwijzende ouder" Gemaakt door meester Bart Jansen van CBS Het Startblok in Harderwijk.

Speciaal voor jullie allemaal! Luisteren hoor. Vriendelijke groeten van Harriët
https://youtu.be/fVGQ14RAKG0