update van 30 maart

Beste ouders en verzorgers

Zoals u waarschijnlijk allemaal al wel gehoord of gelezen heeft, ziet het ernaar uit dat de scholen langere tijd gesloten blijven. Dat is heel verdrietig maar gezien de situatie eigenlijk onvermijdelijk. Laten we samen onze schouders eronder blijven zetten dan komt het vast goed!
  • Structuurkaartjes Op school werken we vaak met structuurkaartjes om de kinderen zicht te laten hebben op de dagindeling. Misschien kan dit in deze situatie voor uw kind thuis ook helpend zijn. 
  • Gisteren hebben we wel even een traantje gelaten... eigenlijk zouden we beginnen aan onze uitwisselingsreis naar Polen. Natuurlijk gaat gezondheid voor maar toch een verdrietig momentje.
  • Vandaag hebben de kinderen die op school waren aan onze buren van het zorgcentrum Reyshoeve laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Zie bijlage voor een foto.
  • Bericht van Villa Pinedo: Online Training voor gescheiden ouders  https://training.villapinedo.nl/aanmelden/Waarschijnlijk kan je als gescheiden ouder de komende weken best wat tips en adviezen gebruiken. Veel ouders zijn meer dan ooit op hun mede-ouder aangewezen, er moet intensiever dan anders worden samengewerkt tussen gescheiden ouders. Kinderen zijn in ieder geval de komende weken hele dagen thuis. Deze situatie vraagt veel van onze flexibiliteit. Om jou als ouder te ondersteunen in deze tijd bieden wij onze online training van €97 euro tot 6 april kosteloos aan. We willen graag ouders een handje helpen om de samenwerking makkelijker te laten verlopen deze weken.
We spreken elkaar woensdag weer, dan weten we ook weer wat meer over de beslissingen die genomen worden.
Veel gezondheid gewenst, Harriët