update van 8 april

Beste allemaal

Wat een heerlijk weer is het toch! Probeer daar samen met de kinderen extra van te genieten. Misschien is het wel gelukt om iets te doen met de tips voor de Buitenlesdag?
  • De medezeggenschapsraad wil u voortaan regelmatig laten weten wat er allemaal besproken is in de bijeenkomsten. In de bijlage vindt u de eerste "Mededeling MR".
  • We zien dat steeds meer kinderen de weg naar onze speelplaats vinden. Buiten schooltijd is dat prima natuurlijk! Onder schooltijd is het fijn wanneer er een volwassene bij is omdat wij geen mogelijkheden hebben om toezicht te houden.
  • Komende vrijdag is het Goede Vrijdag. De school is open voor de kinderen van ouders die in een vitale functie werken en niet voor opvang kunnen zorgen. Laat u het donderdag via de app aan de leerkracht van uw kind weten wanneer u van de opvang gebruik wilt maken?
  • Via https://ouders.lesopafstand.nl/ komt u op een site met informatie voor ouders in deze tijd. Misschien staan er handige tips bij.
  • Wij zijn zo blij om te zien dat er thuis door iedereen keihard gewerkt wordt aan alle uitdagingen en opdrachten voor de kinderen! Lukt dat niet altijd even goed, neem dan gerust even contact op met de leerkracht. En vergeet niet...van op tijd ontspanning en spelen leren kinderen ook erg veel!
Vriendelijke groeten! Harriët