Vakantietoernooi Zaalvoetbal 2017-2018

Vakantietoernooi Zaalvoetbal 2017-2018

Deze week hebben de leerlingen de brief van het Vakantietoernooi Zaalvoetbal mee naar huis gekregen. Sporten is ontzettend belangrijk, ook in de vakantie. Het is gezond, je leert nieuwe vrienden kennen én in teamverband werken. Geef je snel op voor het Vakantietoernooi Zaalvoetbal 2017-2018! De speeldagen zijn 3, 4, 5 januari 2018.

Voor wie?
Groep 3 en 4: een team bestaat uit 4 spelers + 2 wissels (zonder keeper i.v.m. kleine doeltjes). Alle wedstrijden uit deze categorie worden gespeeld in het T-kwadraat, omdat er op 4 kleinere veldjes wordt gespeeld.

Groep 5/6 en 7/8: een team bestaat uit 1 keeper + 5 spelers + 3 wissels. De wedstrijden uit deze categorie worden gespeeld in diverse accommodaties in Tilburg.

Doe je mee?
Wil jij in de tweede week van de kerstvakantie lekker een potje zaalvoetballen? Geef je dan op door het strookje in te vullen en lever deze op uiterlijk woensdag 15 november in bij gymjuf Pauline of bij je eigen juf of meneer.

Begeleiders/ coaches gevraagd!
Elk team heeft een begeleider of coach nodig. Van de begeleider/coach wordt verwacht dat hij/zij; verantwoording kan dragen voor het team er voor zorgt dat de leerlingen zich netjes naar anderen gedragen, zowel in het veld als daarbuiten er voor zorgt dat het team op tijd klaar staat voor de wedstrijd tijdens de wedstrijden de leerlingen op een positieve manier aanmoedigt.

Voor vragen kun je contact opnemen met gymjuf Pauline: pauline.vanderbeuken@xpectprimair.nl